Hra se strasne seka

Nějaký problém? ... napište, a snad Vám někdo dokáže poradit.

Hra se strasne seka

Příspěvekod Ferb21x » 18 srp 2011 07:31

Kdyz jsem nainstaloval patch 6.6 a zapnul hru tak hraju a ted mi tam zacalo skakat fps 1,40,1,40 a takhle prad dokola a pak se to zacalo sekat i kdyz mam fps 30. Nevim co s tim sekne se mi to treba na 5 vterin nebo kdyz objevim tak tak ani nevystrelim hned se to sekne a pak uz je mrtvej nebo jsem mrtvej ja. Nevim co stim prosim o rady diky moc
Uživatelský avatar
Ferb21x
svobodník
svobodník
 
Příspěvky: 32
Registrován: 14 bře 2011 18:19

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod ghostneo » 18 srp 2011 08:19

zkus reinstalovat hrum, pokud to nepomuze stahni si wot tweaker
Ghostneo][BIA]
USA: T30, M46 Patton, M12(M40/43), T95
GER: tiger II(minimaus),(E75)
FR: AMX 50 120
Konfucius říká: "Když tě večer svědí zadek, tak ti ráno smrdí prst."
if you don't fall for anything you will fall for nothing
Uživatelský avatar
ghostneo
Host
 
Příspěvky: 1555
Registrován: 25 srp 2010 16:46
Bydliště: Most

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod Ferb21x » 18 srp 2011 09:00

uz stahuju instalacku a k cemu je dystak ten wot tweaker???
Uživatelský avatar
Ferb21x
svobodník
svobodník
 
Příspěvky: 32
Registrován: 14 bře 2011 18:19

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod Ferb21x » 18 srp 2011 11:36

udelal jsem oboji. Kdyz jsem preinstaloval hru tak se to sekalo porad stejne a kdyz jsem tam dal tweaker tak se to zacalo sekat jeste vic spadlo mi to na 7fps. Poradte prosim co se stim da delat ???? :108: :108: :108: :108:
Uživatelský avatar
Ferb21x
svobodník
svobodník
 
Příspěvky: 32
Registrován: 14 bře 2011 18:19

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod ghostneo » 18 srp 2011 11:59

v tom wot tweakoriv si prave vypnes ty chujoviny jako koure atd, jinak nemas treba malo mista na disku? nebo jak dlouho uz ti bezi windowsi? ono by to chtelo jednou za pul roku nebo za rok udelat reinstal winu
Ghostneo][BIA]
USA: T30, M46 Patton, M12(M40/43), T95
GER: tiger II(minimaus),(E75)
FR: AMX 50 120
Konfucius říká: "Když tě večer svědí zadek, tak ti ráno smrdí prst."
if you don't fall for anything you will fall for nothing
Uživatelský avatar
ghostneo
Host
 
Příspěvky: 1555
Registrován: 25 srp 2010 16:46
Bydliště: Most

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod Koudy_cz » 18 srp 2011 12:16

ghostneo píše:v tom wot tweakoriv si prave vypnes ty chujoviny jako koure atd, jinak nemas treba malo mista na disku? nebo jak dlouho uz ti bezi windowsi? ono by to chtelo jednou za pul roku nebo za rok udelat reinstal winu


a komu se do toho chce, kdyz vis jak s "Widlema" pracovat nemusiš reintalovat takle často ;) ;) ..
ObrázekObrázek
Marihuana neni zlá, můžete při ní dělat vše jako normálně, akorát ale zjistíte že to za tu námahu nestojí.
Uživatelský avatar
Koudy_cz
Host
 
Příspěvky: 337
Registrován: 11 říj 2010 18:43
Bydliště: Hradec Králové

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod Ferb21x » 18 srp 2011 15:59

Diky za rady ale uz to bezi jak ma fakt stacilo udelat misto a poradek v PC.
Uživatelský avatar
Ferb21x
svobodník
svobodník
 
Příspěvky: 32
Registrován: 14 bře 2011 18:19

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod rasoni953 » 24 říj 2011 20:37

a kolik jsi udělal v pc místa ?

já mám taky ten stejný problém a nechci většinu mazat,

dík za odpověď . :37

Ras
rasoni953
vojín
vojín
 
Příspěvky: 1
Registrován: 24 říj 2011 20:32

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod Cliunwolf » 26 říj 2011 13:36

Rasoni953 - mě zbývá na systémovém disku 5GB a bohatě to stačí. Jináč ve wot tweaker mám standardně vypnut kouř s plamenem při výstřelu a hlavně efekty oblohy a přidavá mi to cca 20 FPS. :23
Obrázek
Uživatelský avatar
Cliunwolf
 
Příspěvky: 93
Registrován: 24 říj 2011 15:07

Re: Hra se strasne seka

Příspěvekod Sllo » 07 led 2012 10:03

FPS určuje rychlost procesoru nebo GPU?
Uživatelský avatar
Sllo
 
Příspěvky: 28
Registrován: 31 kvě 2011 08:09
Bydliště: Zlín - Valašské Klobouky

Další

Zpět na Technická Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník