Stránka 1 z 2

Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 07:31
od Ferb21x
Kdyz jsem nainstaloval patch 6.6 a zapnul hru tak hraju a ted mi tam zacalo skakat fps 1,40,1,40 a takhle prad dokola a pak se to zacalo sekat i kdyz mam fps 30. Nevim co s tim sekne se mi to treba na 5 vterin nebo kdyz objevim tak tak ani nevystrelim hned se to sekne a pak uz je mrtvej nebo jsem mrtvej ja. Nevim co stim prosim o rady diky moc

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 08:19
od ghostneo
zkus reinstalovat hrum, pokud to nepomuze stahni si wot tweaker

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 09:00
od Ferb21x
uz stahuju instalacku a k cemu je dystak ten wot tweaker???

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 11:36
od Ferb21x
udelal jsem oboji. Kdyz jsem preinstaloval hru tak se to sekalo porad stejne a kdyz jsem tam dal tweaker tak se to zacalo sekat jeste vic spadlo mi to na 7fps. Poradte prosim co se stim da delat ???? :108: :108: :108: :108:

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 11:59
od ghostneo
v tom wot tweakoriv si prave vypnes ty chujoviny jako koure atd, jinak nemas treba malo mista na disku? nebo jak dlouho uz ti bezi windowsi? ono by to chtelo jednou za pul roku nebo za rok udelat reinstal winu

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 12:16
od Koudy_cz
ghostneo píše:v tom wot tweakoriv si prave vypnes ty chujoviny jako koure atd, jinak nemas treba malo mista na disku? nebo jak dlouho uz ti bezi windowsi? ono by to chtelo jednou za pul roku nebo za rok udelat reinstal winu


a komu se do toho chce, kdyz vis jak s "Widlema" pracovat nemusiš reintalovat takle často ;) ;) ..

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 18 srp 2011 15:59
od Ferb21x
Diky za rady ale uz to bezi jak ma fakt stacilo udelat misto a poradek v PC.

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 24 říj 2011 20:37
od rasoni953
a kolik jsi udělal v pc místa ?

já mám taky ten stejný problém a nechci většinu mazat,

dík za odpověď . :37

Ras

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 13:36
od Cliunwolf
Rasoni953 - mě zbývá na systémovém disku 5GB a bohatě to stačí. Jináč ve wot tweaker mám standardně vypnut kouř s plamenem při výstřelu a hlavně efekty oblohy a přidavá mi to cca 20 FPS. :23

Re: Hra se strasne seka

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 10:03
od Sllo
FPS určuje rychlost procesoru nebo GPU?